|
|
Registros recuperados : 71 | |
44. | | CAZZULI, F.; FERREIRA-CHAVES, E.; DE HEGEDÜS, P.; TOMMASINO, H.; BERTOLLINI, J.; BRUNEL, M.; DUARTE, P.; FERNANDEZ, A.; RODRIGUEZ, H.; SAYES, J.; SEIJO, G. Metodología de trabajo y funcionamiento de la Mesa de Desarrollo de Laureles-Cañas (Tacuarembó): Un estudio de caso. Revista Estudios Cooperativos, 2011, v. 16, n. 2, p. 42-61.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
48. | | MONTOSSI, F.; SOARES DE LIMA, J.M.; BRITO, G.; CAZZULI, F.; BERRETTA, E. Productivity and economic impact of the diferent technological strategies designed for extensive livestock production of the basaltic region of Uruguay: cow-calf subsystem. In: International Conference: Steps to Sustainable Livestock, University of Bristol, England, UK, 12th-15th January, 2016. Abstract. p. 94.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
49. | | MONTOSSI, F.; SOARES DE LIMA, J.M.; BRITO, G.; CAZZULI, F.; BERRETTA, E. Productivity impact of the different technological strategies designed for livestock production in the basaltic region of Uruguay: rearing and fattening sub systems. In: International Conference: Steps to Sustainable Livestock, University of Bristol, England, UK, 12th-15th January, 2016. Abstract. p. 95.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
51. | | NÚÑEZ, L.; HIRIGOYEN, A.; DURANTE, M.; ARROYO, J.; CAZZULI, F.; BREMM, C.; JAURENA, M. Qué factores controlan la proteína del forraje del campo natural?. Pasturas. Revista INIA Uruguay, Setiembre 2022, no.70, p.43-46. (Revista INIA; 70).Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
60. | | CAZZULI, F.; LAGOMARSINO, X.; MONTOSSI, F. Self-feeding beef calves on basaltic deferred nativa grasslands of Uruguay had similar animal performance than daily supplementation. [Resumen]. In: Jornada NESPro, 12., Simpósio Internacional sobre Sistemas de Produção de Bovinos de Corte, 3.,26-28 setiembre, Porto Alegre, Brasil, 2017.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
Registros recuperados : 71 | |
|
|
Registros recuperados : 137 | |
1. | | SIMONDI, S.; CASARETTO, E.; QUERO, S.; CERETTA, S.; BONNECARRERE, V.; BORSANI, O. A simple and accurate method based on a water-consumption model for phenotyping soybean genotypes under hydric deficit conditions. Agronomy, 2022, Volume 12, Issue 3, Article number 575. GOLD OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.3390/agronomy12030575 Article history: Received 14 December 2021; Revised 17 February 2022; Accepted 24 February 2022; Published 25 February 2022.
Corresponding author: Borsani, O.; Departamento de Biología Vegetal, Facultad de Agronomía, Universidad de la...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
2. | | GALLINO, J. P.; CASTILLO, A.; CERETTA, S.; ESTEVES, P.; BONNECARRERE, V. A simple and inexpensive procedure to more quickly obtain new varieties in soybean. Crop Breeding and Applied Biotechnology, 2022, volume 22, Issue 1, e38212216. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.1590/1984-70332022v22n1a06 Article history: Received 24 May 2021; Accepted 12 Aug 2021; Published 30 Mar 2022; Publication in this collection 04 May 2022; Date of issue 2022.
Corresponding author: Gallino, J.P.; INIA, Estación Experimental "Wilson Ferreira...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
6. | | GASO, D.; CERETTA, S.; BERGER, A.; DIAZ, M.; PEREYRA, S.; SASTRE, M. Adaptación de trigo, cebada y colza en el área agrícola del noreste: Red de ensayos 2009. Reunión, 9 de febrero, Tacuarembó, 2009. Tacuarembó (Uruguay): INIA, 2010. 44 p. Colaboran: TAFILAR S.A., MUSA, MOSA, ADP S.A., AGAR CROSS URUGUAY S.A, FADISOL S.A., SURCO S.A. y NIDERA URUGUAYA S. A.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
9. | | QUERO, G.; SIMONDI, S.; CERETTA, S.; OTERO, A.; GARAYCOCHEA, S.; FERNANDEZ, S.; BORSANI, O.; BONNECARRERE, V. An integrative analysis of yield stability for a GWAS in a small soybean breeding population. Crop Science, May 2021, volume 61, issue 3, pages 19003-1914. Doi: https://doi.org/10.1002/csc2.20490 Article history: Received, 3 November 2020; Accepted, 11 February 2021; Published online, 14 April 2021.
Associate Editor: Junping Chen.
The authors thank Edgardo Rey and Wanda Iriarte for technical assistance in field experiment and...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
10. | | BERGER, A.; BONNECARRERE, V.; BORSANI, O.; CASARETTO, E.; CASTILLO, A.; CASTRO, A.; CERETTA, S.; FLEITAS, L.; GALLINO, J.P.; GARAYCOCHEA, S.; IRIARTE, W.; KAVANOVÁ, M.; QUERO, G.; REY, E.; RUIBAL, C.; SIMONDI, S.; VIDAL, S. Aproximaciones genómicas, fisiológicas y de mejoramiento para incrementar la tolerancia a sequía en soja. In: INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); INIA Las Brujas; Biotecnología. Jornada de Agrobiotecnología, X. Encuentro Nacional de REDBIO, II. Jornada técnica. Las Brujas, Canelones (UY): INIA, 2017. (Serie Actividades de Difusión; 780)Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
14. | | VIDAL, S.; GALLINO, J.P.; RIVERO, Y.; RUIBAL, C.; FLEITAS, L.; CASTILLO, A.; CERETTA, S.; CASARETTO, E.; BORSANI, O. Biotecnología aplicada al mejoramiento genético de la soja. Montevideo (UY): INIA, 2018. 37 p. (Serie FPTA-INIA; 68) Proyecto FPTA-309: Biotecnología aplicada al mejoramiento genético de la soja. Período de ejecución: Mayo 2014-Noviembre 2017. Institución Ejecutora: Universidad de la República, Facultad de Ciencias. Responsable del Proyecto: Sabina Vidal.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
20. | | SEVERINI, A. D.; KAVANOVÁ, M.; CERETTA, S.; ÁLVAREZ PRADO, S.; FERNÁNDEZ LONG, M. E.; CRESPO, A.; OTEGUI, M. E.; VEGA, C. R. C.; SUIL, S.; ACRECHE, M.; SCHOLZ DRODOWSKI, R. F.; SERRAGO, R. A.; MIRALLES, D. J. CRONOSOJA UY: un nuevo modelo de predicción fenológica para el cultivo de soja en Uruguay. Revista INIA Uruguay, Setiembre 2021, no.66, p. 82-85. (Revista INIA; 66).Tipo: Artículos en Revistas Agropecuarias |
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres. |
| |
Registros recuperados : 137 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|